Spansk
inspireret
tapas
se menuen her >
Saltede mandler, små lækre olivener, pikante røde peber med ost.
*
Udvalg af stærke og milde spanske pølser.
*
Spanske oste lavet på komælk, fåreoste og gedeoste,
hertil milde patronchili med flagesalt.
*
Laksetatar med rørt avocado og chili, varme rejer med oliven og masser af hvidløg, frisk paneret blæksprutte med citron.
*
Små kødboller i spicy tomatsauce. Kyllingespyd vendt med soya og ingefær, friterede croquetter med bagt kylling og ost.
*
Tomatsalat med farverige tomater og spansk ost, små kartofler med salsa og mayo, champignoner stegt i olie med hvidløg.
*
Udvalg af friskbagt brød, sprødt brød og stiks.
Hertil husets mayo, cremer og pesto.
Pris pr. person kr. 279,-
Tilkøb af ibericoskinke kr. 35,- pr. person.
Mulighed for tilkøb af desserter.
MENU
Vi sammensætter også gerne en menu specielt til dit arrangement.
se menuen her >
GOURMET MENU
Vælg en gourmet menu til dit næste arrangement:
Vi anbefaler minimum 4 retter.
Vælg mellem:
Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger, sprøde chips samt urteolie.
Koldrøget laks med syltede solbær samt en kold kærnemælkssauce.
Crusted bagt torsk med spidskål og blåmuslinger.
Carpaccio på vildtkød rullet i tørret svampe med ærtepesto samt frisk ærteskud.
Saltet andebryst med langtidsbagt selleri samt en estragonsauce.
Tournedos Rossini a la Keller og Co.
Udvalg af Unika oste med oliven, syltet æblekompot og ristet rugbrød.
Chokolade dessert med lækker æblekompot og friske æbler.
Risalamande anno 2021.
135,- pr. person pr. ret.
275,- pr. time for kok.
Alle retter er tallerkenanrettet.
Disse retter kan variere efter sæson.
Gourmetmenu
Selskabsmenu
se menuen her >
SELSKABSMENU
Vælg en forret, hovedret og dessert til dit næste selskab.
Forretter:
Tapastallerken med et udvalg af spanske pølser, røget laks, fisketerrin samt marinerede kæmpe rejer.
Laksecarpaccio med rygeost, sprød rugbrød samt rødsyre.
Terrine af fjerkræ med syltede æbler og røget mayo.
Hovedretter:
Unghanebryst med bagte løg, blomkålspuré og flødelegeret sauce.
Oksemørbrad med sprød kartoffel, søde urter samt
en kraftig glace.
Kalvespidsbryst med persillerod i variation.
Dessert:
Vanilje panna cotta med kirsebærgelé samt en hvid chokoladeis.
Nøddekage med bagte hasselnødder, karameltopping samt en cremet is.
Gateau Marcel med syltet ananas, ananasmousse samt en ananas coulis.
Pris pr. person 348,-
Pris pr. time for kok 275,-
Vi anbefaler at man får en kok med ud til selskabet.
Vælger man at bestille denne 3-retters uden en kok, kommer forretten og desserten færdiganrettet, hvormed hovedretten kommer med en guide til hvordan retten færdiggøres.
Vi kan også være behjælpelige med serveringen eller afholdelse af hele arrangementet, såfremt
det ønskes.
Receptions-
menu
se menuen her >
RECEPTIONSMENU
Tre slags canapeer:
Krebsemoussline
Rygeost og rogn
Ramsløg og jordskokker
Tørret skinke og saltede mandler
Laksecannelloni
Ølpølser
Friskebagte små boller med urter
Sticks og sprøde stænger
Bacontærter med spinat
Pesto og dip
stænger
Pris pr. pers. kr. 195,-
Frokostmenu
se menuen her >
FROKOSTMENU
Frokostmenuen består af små anretninger af:
Forretter:
Koldrøget laks med ærtekompot samt ærteskud.
Bagt torsk med syltede løg samt mayo.
Skaldyr vendt i tomatrelish.
Laksecannelloni med rygeost.
Hovedretter:
Udvalg af spanske pølser og paté.
Kyllingespyd med chili og lime.
Oksecarpaccio med hjemmelavet pesto.
Hjemmelavet spinattærter med tørret skinke.
Efterårssalat med græskar og nødder.
Desserter:
Nøddekage med vaniljecreme
Chokolademousse med karamelcreme og æblekompot.
Pris pr. person kr. 289,-
Spansk inspireret
tapas
se menuen her >
SPANSK INSPIRERET TAPAS
De kolde retter:
Saltede mandler, små lækre olivener samt pikante røde peberfrugter med ost.
Udvalg af stærke og milde spanske pølser.
Spanske oste lavet på komælk, fåreoste og gedeoste.
Milde patronchili med flagesalt.
Laksetatar med rørt avocado og urter.
Laksecannelloni med rygeostcreme.
Spicy rejer med tomat og masser af hvidløg.
Tomatsalat med farverige tomater og spansk ost.
De lune retter:
Små kødboller i tomatsauce.
Kyllingespyd vendt med soya og ingefær.
Friterede croquetter med bagt kylling og ost.
Små kartofler med salsa og mayo.
Champignoner stegt i olie med hvidløg.
Udvalg af friskbagt og sprødt brød samt brødstænger.
Hertil husets mayo, cremer og pesto.
Pris pr. person kr. 289,-
Mulighed for tilkøb af desserter.
Tapas
Take Me Home
se menuen her >
TAPAS - Take Me Home
Lækker 7 retters tapas anrettet i engangsemballage,
så manden slipper for opvasken.
Tapas:
To slags fisk serveret med cremet humus.
Spicy rejer i salsa med masser af urter.
Pate og spanske pølser hertil mandler.
Frisk forårssalat med bønner og cous cous.
Kartoffelrösti med rygeostcreme.
Carpaccio med tørret svampe og trøffelmayo.
To slags oste serveret med kiks.
Pris pr. person kr. 178,-
Smørrebrød
se menuen her >
SMØRREBRØD
Vælg mellem otte lækre klassikere:
Dyrlægens natmad.
Fiskefilet med rejer og remolade.
Roastbeef med ristede løg og peberrodscreme.
Rullepølse med syltede rødløg og sky.
Stegt sild med karry og syltede æbler.
Kartoffel med radiser, bacon og purløgsmayo.
Laksetatar med rugbrødsflager og dild.
Æg og rejer med citron og karse.
Pris pr. stk. 45,-
Kan bestilles ved en minimum bestilling på 15 stk.
OBS. RESERVATION OG AFBESTILLING:
Afbestilling af et arrangement eller mad ud af huset på 12 personer og derover skal ske senest 2 uger før. Ved et arrangement på under 12 personer skal afbestilling ske senest 1 uge før. Ved for sen afbestilling opkræves 40% af arrangementets / menuens pris.
Endeligt antal personer skal være os i hænde senest 3 dage før. Gæster afmeldt derefter afregnes for menuen.