MENU

Lad dig inspirere af vores menuforslag.
Derudover, sammensætter vi også gerne en
menu specielt til dit arrangement.

*BESTILLINGEN SKAL SKE SENEST DAGEN FØR INDEN KL. 18:00.

Juli 3-retters

se menuen her >

JULI 3-RETTERS

Forret: 

‎Fiskesouffle med en urtemayo med svampe, syltede rødløg samt små urter. Hertil kommer der friskbagt brød.

 

Hovedret: 

Langtidsbagt spoleben, sprød kartoffel med braiseret kalv og urter, syltede hvide asparges samt en cremet flødesauce.

Dessert: 
Sensommer rabarbertærte med syltede rabarber samt en cremet rabarberis.

 

Pris pr. person kr. 275,-

Smørrebrød

se menuen her >

SMØRREBRØD 

 

Vælg mellem otte lækre klassikere:

Dyrlægens natmad. 

Fiskefilet med rejer og remolade. 

Roastbeef med ristede løg og peberrodscreme. 

Rullepølse med syltede rødløg og sky.

Stegt sild med karry og syltede æbler.

Kartoffel med radiser, bacon og purløgsmayo.

Laksetatar med rugbrødsflager og dild. 

Æg og rejer med citron og karse.

Pris pr. stk. 35,- 

Kan bestilles ved en minimum bestiling på 15 stk.

Frokostmenu

se menuen her >

FROKOSTMENU

 

Frokostmenuen består af små anretninger af:

Forretter:
Koldrøget laks med ærtekompot samt ærteskud.

Bagt torsk med syltede løg samt mayo.

Skaldyr vendt i tomatrelish. 

Laksecannelloni med rygeost.

Hovedretter: 
Udvalg af spanske pølser og paté.

Kyllingespyd med chili og lime. 

Svinekæber og quiche lorraine med estragonsauce.

Stegte aspargesbroccoli vendt med nødder, æbler samt frisée salat.

Desserter:

Nøddekage med vanilje samt stegte hasselnødder.

Forårsbær med syret fløde og knas. 

Chokolademousse i glas med æblekompot.

* Desserterne kan variere efter sæson.

 

 

Pris pr. person kr. 289,-

Spansk inspireret
tapas

se menuen her >

SPANSK INSPIRERET TAPAS 

 

De kolde retter:

Saltede mandler, små lækre olivener samt pikante røde peberfrugter med ost.

Udvalg af stærke og milde spanske pølser.

Spanske oste lavet på komælk, fåreoste og gedeoste. 

Milde patronchili med flagesalt.

Laksetatar med rørt avocado og urter. 
Laksecannelloni med rygeostcreme.

Spicy rejer med tomat og masser af hvidløg. 

Tomatsalat med farverige tomater og spansk ost. 

De lune retter:

Små kødboller i tomatsauce.
Kyllingespyd vendt med soya og ingefær. 
Friterede croquetter med bagt kylling og ost.

Små kartofler med salsa og mayo. 
Champignoner stegt i olie med hvidløg.

Udvalg af friskbagt og sprødt brød samt brødstænger.

Hertil husets mayo, cremer og pesto.

 

 

Pris pr. person kr. 289,-

Tilkøb af ibericoskinke kr. 35,- pr. person.

 

 Mulighed for tilkøb af desserter.

Et strejf a
street food

se menuen her >

ET STEJF AF STREET FOOD

Skal dit næste arrangement have et strejf af street food?

Menuforslag: 
 

Hotdog kr. 60,- (2 stk. pr. person)

Gourmethotdogs kr. 70,- (2 stk. pr. person)

Burger kr. 45,- pr. stk. (Ca. 75 grams bøf)

Fish & Chips kr. 45,- pr. portion.

Oksemørbrad og pomfritter m. bearnaise kr. 40,-

 

Vi anbefaler, at man vælger flere menuer ved servering som hovedmåltid.

 

Priserne er ved 2 timers servering. 

 

Udkørsel i Sønderborg Kommune kr. 1.000,-  

Vi kan også være behjælpelige med serveringen eller afholdelse af hele arrangementet, såfremt det ønskes. 

Tapas:
Take me home

se menuen her >

TAPAS - TAKE ME HOME
 

Lad dig overraske og bestil ugens tapas. 

Syv små retter med et udvalg af spanske pølser, gode oste, to slags fisk, salat efter sæson samt brød og dip. 

Pris pr. person kr. 145,- 

Betales med MobilePay ved afhentning.

se menuen her >

GOURMET MENU

Vælg en gourmet menu til dit næste arrangement:

 

Vi anbefaler minimum 4 retter.

 

Vælg mellem:

 

Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger, sprøde chips samt urteolie. 

Koldrøget laks med syltede solbær samt en kold kærnemælkssauce. 

Crusted bagt torsk med spidskål og blåmuslinger.

Carpaccio på vildtkød rullet i tørret svampe med ærtepesto samt frisk ærteskud. 

Saltet andebryst med langtidsbagt selleri samt en estragonsauce. 

Tournedos Rossini a la Keller og Co. 

Udvalg af Unika oste med oliven, syltet æblekompot og ristet rugbrød.

Chokolade dessert med lækker æblekompot og friske æbler.

Søde æbler fra Stevninggaard med vanilje, syret fløde samt brændt kanel.

 

135,- pr. person pr. ret.
185,- pr. time for kok.


Alle retter er tallerkenanrettet.

Disse retter kan variere efter sæson.

Gourmet menu
Selskabsmenu

se menuen her >

SELSKABSMENU
 

Vælg en forret, hovedret og dessert til dit næste selskab.

Forretter: 
 

Tapastallerken med et udvalg af spanske pølser, røget laks, fisketerrin samt marinerede kæmpe rejer. 

 

Lakse carpaccio med rygeost, sprød rugbrød samt rødsyre.

 

Terrin af fjerkræ med syltede æbler og røget mayo.

 

Hovedretter:

 

Unghanebryst med bagte løg, blomkålspuré og flødelegeret sauce.

 

Svinekæber med kartoffelcreme, jordskokkechips, syltede løg samt kørvel. 

 

Kalvespidsbryst med persillerod i variation.

 

Dessert:
 

Råsyltede forårsbær med vaniljecreme og sprød tuile. 

Nøddekage med bagte hasselnødder, karameltopping samt en cremet is. 

Gateau Marcel med syltet ananas, ananasmousse samt en ananas coulis. 

Pris pr. person 348,- 

Pris pr. time for kok 185,-

Vi anbefaler at man får en kok med ud til selskabet.
Vælger man at bestille denne 3-retters uden en kok, kommer forretten og desserten færdiganrettet, hvormed hovedretten kommer med en guide til hvordan retten færdiggøres.