MENU

Vi sammensætter også gerne en menu specielt til dit arrangement.

*BESTILLINGEN SKAL SKE SENEST DAGEN FØR INDEN KL. 18:00.

Oktober
3-retters

se menuen her >

OKTOBER 3-RETTERS

Månedens 3-retters menu består af følgende:

Forret: 

‎Dampet torsk med sennepskorn, en jordskokkepuré,
chips af grønkål samt en urteolie.
Hertil serveres friskbagt brød. 

 

Hovedret: 

Saltet andebryst med en sød kartoffelpuré, pommes Anna, stegte svampe med persille samt en andeglace.

Dessert: 

Pære Belle Helene lavet på syltede pærer fra Stevningaard, chokoladecreme samt karamel toffee. 

Pris pr. person kr. 275,-

* Kan bestilles fra den 11. Oktober 2021. 

Traditionel
julemenu

se menuen her >

TRADITIONEL JULEMENU

 

Den traditionelle julemenu består af følgende retter:

To slags sild med karrysalat og syltede rødløg.
Røget laks med rygeostcreme samt karse.
Æg og rejer med hjemmerørt mayo samt citron.
Roastbeef med remoulade og ristet løg.
Lun postej med svampe og bacon.
Frikadeller med tilhørende rødkål.
Braiseret rullesteg med tilhørende hvidkål.
Kålpølser og hamburgerryg med grønkål,
rødbeder og sennep.
Risalamande med kirsebærsauce.
Forskellige oste med oliven og kiks.

Pris pr. person kr. 305,-

* Menuen kan bestilles i hele november og december. 

Frokostmenu

se menuen her >

FROKOSTMENU

 

Frokostmenuen består af små anretninger af:

Forretter:
Koldrøget laks med ærtekompot samt ærteskud.

Bagt torsk med syltede løg samt mayo.

Skaldyr vendt i tomatrelish. 

Laksecannelloni med rygeost.

Hovedretter: 
Udvalg af spanske pølser og paté.

Kyllingespyd med chili og lime. 

Oksecarpaccio med hjemmelavet pesto.

Hjemmelavet spinattærter med tørret skinke.
Efterårssalat med græskar og nødder. 

Desserter:

Nøddekage med vaniljecreme

Chokolademousse med karamelcreme og æblekompot.

 

 

Pris pr. person kr. 289,-

Et strejf a
street food

se menuen her >

ET STEJF AF STREET FOOD

Skal dit næste arrangement have et strejf af street food?

Menuforslag:
 

Gourmethotdogs kr. 40,-

Burger kr. 45,- pr. stk. (Ca. 75 grams bøf)

Fish & Chips kr. 45,- pr. portion.

Oksemørbrad og pomfritter m. bearnaise kr. 45,-

Vi anbefaler, at man vælger flere menuer ved servering som hovedmåltid.

 
Priserne er ved 2 timers servering. 

Udkørsel i Sønderborg Kommune kr. 1.500,-  

Kan bestilles ved en minimum bestiling på 30 kuverter.

se menuen her >

GOURMET MENU

Vælg en gourmet menu til dit næste arrangement:

 

Vi anbefaler minimum 4 retter.

 

Vælg mellem:

 

Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger, sprøde chips samt urteolie. 

Koldrøget laks med syltede solbær samt en kold kærnemælkssauce. 

Crusted bagt torsk med spidskål og blåmuslinger.

Carpaccio på vildtkød rullet i tørret svampe med ærtepesto samt frisk ærteskud. 

Saltet andebryst med langtidsbagt selleri samt en estragonsauce. 

Tournedos Rossini a la Keller og Co. 

Udvalg af Unika oste med oliven, syltet æblekompot og ristet rugbrød.

Chokolade dessert med lækker æblekompot og friske æbler.

Risalamande anno 2021. 

 

135,- pr. person pr. ret.
225,- pr. time for kok.


Alle retter er tallerkenanrettet.

 

Disse retter kan variere efter sæson.

Gourmetmenu
5-retters
julemenu

se menuen her >

5-RETTERS JULEMENU

 

Vælg en julemenu til dit næste arrangement:

 

Vælg mellem:

Kold røget laks, syltede solbær samt frisk frisée.

Terrine af fjerkræ, sennepscreme, argurkegelé samt kørvel.

Oksefilet med selleri i variation samt trøffelsauce.

Arla Unika oste med æblekompot og ristet rugbrød.

Risalamande anno 2021.

100,- pr. person pr. ret.

 

Alle retter er tallerkenanrettet.

* Menuen kan bestilles i hele november og december. 

Smørrebrød

se menuen her >

SMØRREBRØD 

 

Vælg mellem otte lækre klassikere:

Dyrlægens natmad. 

Fiskefilet med rejer og remolade. 

Roastbeef med ristede løg og peberrodscreme. 

Rullepølse med syltede rødløg og sky.

Stegt sild med karry og syltede æbler.

Kartoffel med radiser, bacon og purløgsmayo.

Laksetatar med rugbrødsflager og dild. 

Æg og rejer med citron og karse.

Pris pr. stk. 35,- 

Kan bestilles ved en minimum bestiling på 15 stk.

Spansk inspireret
tapas

se menuen her >

SPANSK INSPIRERET TAPAS 

 

De kolde retter:

Saltede mandler, små lækre olivener samt pikante røde peberfrugter med ost.

Udvalg af stærke og milde spanske pølser.

Spanske oste lavet på komælk, fåreoste og gedeoste. 

Milde patronchili med flagesalt.

Laksetatar med rørt avocado og urter. 
Laksecannelloni med rygeostcreme.

Spicy rejer med tomat og masser af hvidløg. 

Tomatsalat med farverige tomater og spansk ost. 

De lune retter:

Små kødboller i tomatsauce.
Kyllingespyd vendt med soya og ingefær. 
Friterede croquetter med bagt kylling og ost.

Små kartofler med salsa og mayo. 
Champignoner stegt i olie med hvidløg.

Udvalg af friskbagt og sprødt brød samt brødstænger.

Hertil husets mayo, cremer og pesto.

 

 

Pris pr. person kr. 289,-

 

 Mulighed for tilkøb af desserter.

Vi kan også være behjælpelige med serveringen eller afholdelse af hele arrangementet, såfremt det ønskes. 

Selskabsmenu

se menuen her >

SELSKABSMENU
 

Vælg en forret, hovedret og dessert til dit næste selskab.

Forretter: 
 

Tapastallerken med et udvalg af spanske pølser, røget laks, fisketerrin samt marinerede kæmpe rejer. 

 

Lakse carpaccio med rygeost, sprød rugbrød samt rødsyre.

 

Terrine af fjerkræ med syltede æbler og røget mayo.

 

Hovedretter:

 

Unghanebryst med bagte løg, blomkålspuré og flødelegeret sauce.

 

Oksemørbrad med sprød kartoffel, søde urter samt
en kraftig glace.

 

Kalvespidsbryst med persillerod i variation.

 

Dessert:
 

Vanilje panna cotta med kirsebærgelé samt en hvid chokoladeis.  

Nøddekage med bagte hasselnødder, karameltopping samt en cremet is. 

Gateau Marcel med syltet ananas, ananasmousse samt en ananas coulis. 

Pris pr. person 348,- 

Pris pr. time for kok 225,-

Vi anbefaler at man får en kok med ud til selskabet.
Vælger man at bestille denne 3-retters uden en kok, kommer forretten og desserten færdiganrettet, hvormed hovedretten kommer med en guide til hvordan retten færdiggøres.

OBS. RESERVATION OG AFBESTILLING: 
 

Afbestilling af et arrangement eller mad ud af huset på 12 personer og derover skal ske senest 2 uger før. Ved et arrangement på under 12 personer skal afbestilling ske senest 1 uge før. Ved for sen afbestilling opkræves 40% af arrangementets / menuens pris.

Endeligt antal personer skal være os i hænde senest  3 dage før. Gæster afmeldt derefter afregnes for menuen.